Over ons

Zorgeloos slagen met rijles op maat:Het behalen van je rijbewijs moet een belevenis zijn. Geen stress tijdens de lessen of steeds wisselende instructeurs. Sfeer, humor en een goede samenwerking staan hoog in het vaandel. Zo werken we samen naar ons doel: Het slagen voor je praktijkexamen.

Jij staat centraal tijdens de rijlessen, zo krijgt iedere leerling een persoonlijk lesplan waarin jouw vorderingen en ontwikkelingen bijgehouden worden.
Wij werken via de RIS procedure. (rijden in stappen) Er komt iedere keer een stukje bij waardoor je dingen sneller opslaat en onthoud. We beginnen met een introductie les waarin we jouw verkeersvaardigheden in kaart kunnen brengen. Als je de beginselen van het autorijden beheerst kunnen we beginnen met de verschillende verkeerssituaties. Bij ons komt iedere leerling minstens 1 x tijdens de gehele opleiding op de snelweg. Iets wat vaak vergeten wordt maar een zeer essentieel onderdeel is van het autorijden. Als rode draad door de gehele opleiding lopen uiteraard de bijzondere verrichtingen en het verkeersinzicht.


Wij zijn geen voorstanders van de “all-in pakketten” die veelal worden aangeboden. De één pakt het nu eenmaal sneller op dan een ander. De ene kandidaat zal 30 lessen volstaan, terwijl de volgende 60 lessen nodig heeft om het examen positief af te sluiten. Bij ons ga je pas op examen als jij eraan toe bent! Dit verhoogt je kans van slagen. Uiteraard worden alle stappen met jou geëvalueerd en overlegt. Door onze aanpak weet je waar je aan toe bent en houden we rekening met jou wensen. Natuurlijk bieden wij wel kortingspakketten aan met meerdere lesuren.

Gemiddeld heeft een persoon een concentratieboog van 1 uur, daarna neemt men informatie minder snel op en blijft stof minder hangen. Daarom geven wij rijlessen van 1 uur. Om een zo efficiënt mogelijke opleiding te verzorgen raden wij eerder aan 2 x per week te rijden dan 2 uur achter elkaar. Uiteraard bieden wij desgewenst wel lessen van 1.5 en 2 uur aan.

Je instructeur:

Arjen is ruim 14 jaar werkzaam geweest bij Defensie in de actieve dienst. Hij heeft daar veel verschillende (leidinggevende) functies bekleed, waarvan hij laatste 4 jaar rijinstructeur is geweest. Hier heeft hij zoveel plezier in gehad, dat hij besloten heeft hierin verder te gaan door het opstarten van een unieke, hippe en verfrissende rijschool. Hiervoor heeft hij zijn baan binnen Defensie opgegeven en is bij een particuliere rijschool in de regio gaan werken om bekend te raken met het reilen en zeilen van het vak in de burgermaatschappij. Na ervaring opgedaan te hebben is het tijd zijn eigen rijschool op te starten. Arjen staat bekend om zijn unieke, energieke en enthousiaste manier van lesgeven. We vinden het belangrijk dat je lesomgeving leuk, inspirerend is en vooral gezellig is. Dan pak je dingen sneller op en blijft de stof langer hangen. Zo weet Arjen van ieder lesuur een feest te maken, waardoor het halen van je rijbewijs een proces is waar je veel plezier aan beleefd.